Kot sem že omenila v eni objavi, se bom letos udeležila DOSa kot članica ekipe tekmovalca Dušana Dundeka iz Prekmurja, ki je bil na “mojem” DOSu poznan kot komentator z imenom Truplek. Ker nima svoje internetne strani in ker sem sama imela zadnje tedne premalo časa, da bi se ukvarjala s tem, bom poskrbela za sveže novice kar tukaj.

Včeraj se je Truplek z ekipo pripeljal v Postojno, kjer je bila popoldan tiskovna konferenca, sestanek vodij ekip in slavnostna večerja z žrebom štartnih številk. Za moj okus smo pri tem imeli kar veliko sreče, saj Truplek štarta deseti, kar pomeni, da se bo naša bitka s časom začela ob 19:18 (letos je štart dve uri prej) in bomo lahko velik del prve etape prevozili v dnevni svetlobi. Prednost zgodnjega štarta je tudi krajša živčnost pred štartom in manj gneče na primorskih klančkih, kjer je zelo oteženo srečevanje/prehitevanje kolesarjev.

Po večerji je naša ekipa imela še zadnji posvet, na katerem smo si razdelili današnja opravila. Sama bom v glavnem poskrbela za že pripravljeno hrano, ki jo bomo vzeli s sabo, ostali pa bodo opremili spremljevalni vozili in nakupili vse, kar potrebujemo. Truplek bo v glavnem počival.

Vzdušje v ekipi je prijetno in sproščeno, le glavni akter je nekoliko živčen, a to je popolnoma razumljivo. Vsi pa komaj čakamo, da se dirka začne! Priporočamo se za spremljanje, navijanje, držanje pesti in pisanje spodbudnih besed. Mi pa bomo poskrbeli za ažurne informacije v besedi in sliki o tem, kje se nahajamo in kako se počutimo. :)

Lep kolesarski pozdrav!

 • Share/Bookmark

3 komentarjev na temo “DOS 2009”

  multipraktik
 1. multipraktik pravi:

  Hm, škoda, ker ne boš tekmovalka….

 2. tjasarutar
 3. tjasarutar pravi:

  Včerej so organizatorji obljubili, da bo še veliiiko DOSov… ;)

  Sicer pa se veselim spoznati tudi drugo plat zgodbe.

  Držite pesti!!!

 4. Kožman pravi:

  Tjaša….. tudi letos bomo navijali…. Good luck in novim zmagam naproti…. :)

  LP David

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !