…je rekel Truplek in protestiral, da hoče spat. Prvič nam ga je uspelo spet spraviti na kolo za 40 minut, potem pa je spet zatrokiral in ni hotel naprej. Ker je bila njegova vožnja naravnost fenomenalna (ves čas okrog 35 km/h, smo bili v ekipi prepričani, da lahko zdrži še kakšno uro, vendar nas ni poslušal. Varnost je najpomembnejša, zato smo mu odmerili 20 minut spanja.

Medtem smo mu skuhali toplo juho, da je zaužil nekaj tekočine, ker prej med vožnjo ni hotel piti. Pojavljati se je začel občutek naveličanosti okusov hrane in pijače in mu nič ne paše. Od dveh prijaznih sodnikov smo nafehtali napitek Gatorade, ki bo občasno zamenjal običajni napitek. Motivirati pa smo ga poskušali tudi s tem, da smo mu bidon oblepili z Laško nalepkami, ampak vseeno ni bil zadovoljen z vsebino. :)

Truplek je spet na poti. Smo v bližini Radelj ob Dravi in počasi prihajamo na njegov domači teren. Za motivacijo je ob štartu ravno pridrvel mimo njegov prijatelj Tomaž Perčič, tako da vozimo skoraj v tandemu.

Naj povem, da naša ekipa spet šteje štriri člane, v Radmirju se nam je namreč pridružil Jani, ki je popolnoma naspan. Franci trenutno spi, midva z Miranom pa si bova razdelila noč, ko se Franci zbudi. Zavedamo se, da nas je malo in moramo vsi zdržati do konca.

Lahko in mirno noč si želimo, vam pa prav tako!

 • Share/Bookmark

4 komentarjev na temo ““Jaz sem takoooo zaspan!””

 1. Katja pravi:

  Delez prevozene poti je ze vec kot pol, naj vam bo to v spodbudo! “Kar tako naprej!”

 2. Katja pravi:

  Se to: http://kkcelje.si/index.php?option=com_content&task=view&id=66&Itemid=1

 3. tea pravi:

  alo, alo, kaj je zdej tu, nč spat! :) hmm, hja, lohk bi nalepke na flaši kej pomagale, morda pa treba firmo nalepke menjat? :) )

  UU ma ste pa že deleč. Sej ne vem s kere strani berete spodbude, sam kr reči mu da če smo lani tebe preganjali, bomo pa letos njega. :)

  ajd fajn vozte, eni gremo pa mičkeno počivat. :)

 4. chef
 5. chef pravi:

  V domačih krajih je pa dec ziher še malo bolj namotiviran, a? Bravoooooo!

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !