…je za nami. Truplek vrhunsko vozi. Na Ptuju smo mu v kolesarski trgovini kupili gel prevleko za na kolesarski sedež, kakršno sem lani v kritičnih trenutkih dobila tudi sama. To je bila odlična poteza, saj od takrat naprej nima več nobenih težav s ta zadnjo. Posledično si želi tudi manj postankov.

Tik pred TS 7 smo imeli rahlo tehnično težavo s kolesom, ki smo jo sicer zelo hitro odpravili, je bila pa precej nenavadna. Na območju cestnih del, je Truplek zapeljal na svež asfalt, ki se je seveda oprijel gum njegovega kolesa. Težavo smo rešili tako, da smo asfalt z nožem postrgali dol.

Sedmi etapi je CHEF lani dal zelo slikovit vzdevek, Jeb…& Pi…ovci. Ta vzdevek jim še vedno paše. Nekaj ta strmih odsekov sva z Janijem odlaufala z njim. Čisto naju je navdušili s svojo sproščenostjo, razsodnostjo in potrpežljivostjo! Izjemen je!!!

Osvojili smo že tudi TS 8, se po njej umili in najedli, potem pa veselo proti Črnomlju. Dogovorili smo se, da gremo spat, ko bo naslednjič izrazil željo (nazadnje -drugič- je spal ob 5h zjutraj). To se je tudi kmalu zgodilo. Medtem smo za vse pripravili testenine, zdaj pa z novo energijo vrtimo proti cilju. Če ne bo šlo nič narobe, načrtujemo prihod na cilj okrog 4h zjutraj.

Ekipa Truplek team 188 čestita vsem tekmovalcem, ki so že prispeli v cilj!!! Spremljamo dogajanje in navijamo za vsakega posebej!!!

Lep sončni pozdrav iz okolice Kostanjevice na Krki!

 • Share/Bookmark

2 komentarjev na temo “Deveti podpis”

 1. Zlato pravi:

  GO GO GO GOGO GOGO GOGO GOGO GOGO GOGO GOGO GOGO GOGO GOGO GOGO GOGO GOGO GOGO GOGO GOGO GOGO GOGO GOGO GOGO GO Truplek team.

  Še malo pa cilj. Po prebranem ba Bicikl.com ima Truplek ta hip največ navijačev, ljudje se na portal na novo prijavljajo za spodbudo, Trma ganjaj ga do Postojne, za mene je samo en zmagovalec T R U P L E K

  Bravo ekipa bravo Truplek

 2. Parfum pravi:

  “kolesarski trgovini kupili gel prevleko za na kolesarski sedež”

  Kako to zgleda? Sam imam namrec ful tezave na biciklu s sedenjem. Bi mi tole pomagalo?

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !