Pozdravljeni!

Kljub slabo prespani noči sem se zjutraj kar dobro počutila. Štartali smo že ob 10h, verjetno zato, da imamo pred jutrišnjima dvema etapama (dopoldan 21 km dolg kronometer, ki najbrž ne bo ravninski, ker tukaj ni nič ravnega; popoldan 104 km dolga etapa) čim daljši počitek.

Čakalo nas je 110 km kratkih vzponov in spustov, pri čemer smo na začetku 3x prevozili včerajšnji zadnji krog in nato še dva kroga v drugem mestu. Začela sem bolj po pameti kot včeraj, a sem približno na tridesetem kilometru defektirala in ko so mi zamenjali feltno, je bila grupa že daleč stran. Na vso moč sem lovila in jih čez 12 km ujela. Pri tem sem porabila prišparano energijo. :) Od tam naprej sem se le še trudila biti čim bolj v zavetrju prve grupe in priti z njimi v cilj. Za razliko od včeraj sem tudi pridno jedla in pila, tako da me ni niti za trenutek zmanjkalo. Iz vsake napake se nekaj naučimo. :)

Na koncu smo vse štiri (Aja, Alenka, Urša in jaz) prišle z glavnino v cilj, tako da se nam včerajšnji zaostanek ne bi smel veliko povečati. Graf našega mučenja pa izgleda takole (spet se je nabralo 1450 višinskih metrov):

2. etapa
Garmin Connect

Jutrišnji kronometer bomo vozile na Poljskem. Glede na razgiban teren niti nimam več velikih pričakovanj, razen če je na Poljskem kakšna ravnina več. :) Upam, da nam bo ostalo še kaj moči za popoldansko etapo.

Še naprej držite pesti za vse nas!

LP, Tjaša

  • Share/Bookmark

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !