Ojla!

Poletovke smo zimske počitnice preživele v hrvaškem Zadru. Tokrat nam je bilo vreme kljub močni burji veliko bolj naklonjeno kot lani in vseh šest dni priprav smo maksimalno izkoristile. Opravile smo dva daljša treninga, trening za avtom, trening za moč, veliko intervalov in šprintov, poleg tega pa smo spoznavale dalmatinsko obalo, uživale v prelepih razgledih na otoke, se zabavale in imele res super. Po pripravah je sledilo nekaj dni regeneracije z lažjimi treningi, čez vikend pa smo v Poreču spet opravile dva intenzivna treninga.

V tem tednu smo dobile tudi nova kolesa. Spet bomo dirkale na Scottovem Addictu R15, ki je še lepši od lanskega. :) Štiri tekmovalke imamo na kolesih E-hub feltne, ki z vzmetjo v zadnji pesti izničijo vpliv mrtvega hoda v obratu pedala in olajšajo predvsem vzpenjanje v težje klance.


Skupinska ob uradni predaji koles


Moj modri dirkač

Do prve dirke, ki bo 20.3. v Toskani, nas loči še 10 dni. Udeležile se jo bomo v okviru slovenske ženske reprezentance, ki letos prvič obstaja pod okriljem Kolesarske zveze Slovenije. Vse smo v izvrstni formi in že komaj čakamo, da še na dirkah to pokažemo.

Lep kolesarski pozdrav do takrat!

Tjaša

 • Share/Bookmark

2 komentarjev na temo “Pripravljena! :)”

  tjasarutar
 1. tjasarutar pravi:

  @komentator biciklist:

  Komentarje uporabnikov, ki še niso komentirali, moram pred objavo potrditi. Komentarjev z neutemeljeno vsebino, katerih avtorji se niso pripravljeni niti podpisati z imenom in priimkom niti napisati delujočega e-maila, pa že po difoltu ne potrdim. Tvoj ustreza vsem kriterijem.

  Če mi imaš kaj konkretnega za povedati (izključno meni), pa bom z veseljem prebrala tvoj mejl na rutarka@gmail.com.

  Lep pozdrav!

  Tjaša

 2. renata pravi:

  držim pesti!

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !