Živjo!

Po statističnih podatkih, ki jih vodim, odkar sem se začela voziti s kolesom, ne pomnim jeseni s toliko prevoženimi kilometri. Kar težko si je bilo vzeti zasluženo kolesarsko pavzo. Letošnji jesenski sončni dnevi so čisto neobičajni, a vesela sem, da je tako, ker imam precej prostega časa. Jesen je po izgledu narave zagotovo moj najljubši letni čas in raznolike barve me vsakič znova očarajo! Vseeno pa upam, da bo vreme čim prej usklajeno z letnim časom, ker je potem manj možnosti, da se zima zavleče v pomlad. :)

Gradiška Tura, 761 m

In kaj počnem po končani sezoni? Že med tem, ko smo bili na Danskem, me je razveselila novica, da sem naredila zadnji izpit na faxu! Prav lepo bo brez predavanj, vaj in izpitov. :) V naslednjih mesecih se bom intenzivno posvetila pisanju diplome, ki bo iz športno-zdravstvenega področja.

Poleg tega sem nekaj dni na teden v službi, ostale dni pa še vedno precej športno aktivna. Oktober in november sta meseca brez natančnega načrta treninga, zato se prilagajam času in vremenu, ki je že celo jesen odlično! Oktobra sem še zelo veliko kolesarila in odvozila kar nekaj zelo lepih tur, za katere med letom ni bilo časa. Npr.

Epski krog okrog Bistrca
Ob morju
Okrog Učke

V novembru, med kolesarsko pavzo, sem redna obiskovalka bližnjih hribčkov (Nanos, Gradiška Tura, Trojica). Peš sem bila tudi na Učki, ki je zahtevna predvsem zaradi svoje dolžine ter velike višinske razlike, in osvojila še enega dvatisočaka – Brana – v Kamniško-savinjskih Alpah.


Brana, 2253 m

Veliko tudi tečem, saj bom 27.11. poskusila odteči polmaraton v hrvaški Crikvenici. Mislim, da bi mi moralo brez težav uspeti. Po njem začnem v fitnesu in na kolesu intenzivne priprave na naslednjo sezono. V bistvu že komaj čakam. :)

Lep pozdrav,

Tjaša

 • Share/Bookmark

2 komentarjev na temo “Najlepša jesen!”

 1. AndrejL pravi:

  Mogoče se kdaj srečamo na Nanosu :)

  Mimogrede, popravi link za Trojico.

 2. tjasarutar
 3. tjasarutar pravi:

  Hvala za opozorilo, sm popravla…

  Na Nanosu sem ponavadi ob sredah dopoldne. Če boš kakšno tudi ti imel namen it, kar sporoči, družba vedno prav pride. :)

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !