Pozdravljeni!

Ko sem ugotovila, da sem celo pozabila geslo za dostop do svojega bloga, mi je postalo jasno, da je od mojega zadnjega poročanja o kolesarskih dogodkih res minilo že preveč časa in da je skrajni čas, da po dolgem času spet kaj napišem. Vsaj na kratko…

Sezona se kljub dobrim zimskim pripravam ni nadaljevala po mojih željah in načrtih, najhuje pa je bilo ravno to, da nisem vedela pravega vzroka za povprečne rezultate. Zaradi tega sem kar nekajkrat imela motivacijsko krizo, ko bi najraje zaključila z dirkanjem in se posvetila “pomembnejšim” stvarem. V življenju so pač vzponi in padci.

Če mi že pretekli del sezone ni bil preveč všeč, pa zelo upam, da bo nadaljevanje boljše. Prva preizkušnja me čaka že jutri, ko bo državno prvenstvo v kronometru. Staro DP v Solkanu bo zamenjala nova trasa iz ljubljanskega BTCja do Dola pri Ljubljani in nazaj. Proga je po profilu lažja, a mi je bila tista v Solkanu nekoliko bolj všeč. Konkurenca  bo enaka. :) Kljub vsemu se bom potrudila, da bi še četrtič osvojila naslov državne prvakinje v svoji najljubši disciplini.

S trenutno pripravljenostjo sem zelo zadovoljna, upam le, da bodo kolo in noge delovali brezhibno! Držite pesti zame! Če pa ste v petek popoldan slučajno v Ljubljani, pa ste lepo povabljeni na ogled prvega dela kolesarskega praznika v okviru maratona Franja, ki ga organizira naš klub. Kot zadnja v kategoriji ženske elite bom s progo začela ob 16:09!

Lep pozdrav!

Tjaša

PS. Štartna lista

YouTube slika preogleda

Primož Čerin o trasi kronometra :)

  • Share/Bookmark

1 komentar na temo “Pred kronometrom…”

  1. DusanK pravi:

    Bravo in čestitke za prvo mesto !
    http://www.timingljubljana.si/Rez_cat.asp?db=2045&cat=130

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !