Ekipa

Verjetno smo med najmlajšimi ekipami na letošnji Dirki okoli Slovenije, če ne celo najmlajša. Zato si želimo svoje sposobnosti dokazati toliko bolj. Tjaši bo na poti pomagalo sedem članov ekipe, vsak s svojo posebno zadolžitvijo in odgovornostjo.

Matej Zalar Matej Zalar (24), vodja ekipe
Sem Ljubljančan, svoje kolesarske izkušnje pa sem štiri leta nabiral kot tekmovalec v gorskem kolesarstvu, v olimpijski disciplini kros. Pred kratkim sem se podal v novinarske vode in urednikovanje pri reviji Avto-Dom. Kot vodja ekipe bom med dirko komuniciral z vodstvom tekmovanja in skrbel za koordinacijo na poti. Za vse informacije, ki jih želijo navijači, pa bom dosegljiv na telefonski številki 040 581 830.

Marjana Janežič Marjana Janežič (20), skrb za avtodom in prehrano
Sem Tjašina soseda in prijateljica. Študiram pravo na Pravni fakulteti Univerze v Ljubljani. Šport mi veliko pomeni, 12 let sem trenirala rokomet. Tudi sedaj, ko nisem več aktivna športnica, svoj prosti čas še vedno rada namenim športnim aktivnostim. Tjašo spremljam že od njenih začetkov, in sem njena zvesta navijačica. Ponosna sem na njene uspehe, saj vedno znova presenečajo. Počaščena sem , da sem lahko del njene spremljevalne ekipe na DOS-u. Tjašo poznam kot vztrajno punco, ki ve, kaj hoče. Zaupam vanjo in vem, da nam bo skupaj uspelo.

Matej Strle Matej Strle (26), orientacija
Sem Matej Strle. Hodim v službo, toda del svojega dopusta zelo rad namenim Tjaši ter njenemu podvigu. S Tjašo imava eno skupno lastnost. Oba se rada voziva, razlika pa je v tem, da so meni bolj pri srcu motorna kolesa. :) Vesel sem , da sem lahko del njene ekipe, da jo imam priložnost spremljati na tej ekstremni preizkušnji.

Matija Urh Matija Urh (21), elektrotehnika
Sem 21-letni študent elektrotehnike, ki prosti čas namenja skavtom, plezanju in hoji v hribe. Zanimive trenutke rad ujamem v objektiv fotoaparata, da jih lahko delim tudi z drugimi. Hitro in učinkovito obvladam računalniške težave vseh vrst. Na DOSu bom skrbel za vsestranske tehnične težave, da se ne bomo (ali čim manjkrat) izgubili in za sveže informacije na internetu.

Stanko Malačič Stanko Malačič, skrb za zdravje
Mene na kratko opisati zna biti relativno težko, čeprav je diapazon aktivnosti s katerimi se ukvarjam načeloma kratek. Znan sem po tem, da življenje doživljam na samosvoj način. Zdravje na splošno in šport me spremljata že od osnovne šole naprej. Diplomiral sem iz zdravstvene nege na Visoki šoli za zdravstvo v Ljubljani (2002), zdaj po šestih letih študija, bom enkrat oktobra zaključil študij medicine na Medicinski fakulteti v Ljubljani. Sedem let sem aktivno treniral tae-kwon-do, veliko tečem v naravi in kolesarim.

Valter Božič, voznik in navigacija

Tomaž Tomažič, skrb za kolo
Zaposlen sem v Slovenski vojski, tehnika vozil pa me je zanimala že od majhnega. Prvo vozilo, ki sem ga vozil, je bila rolka lastne izdelave. Pri svojih dvajsetih letih sem tudi na kolesu preživel precej časa. Zdaj imam malo čez trideset let, ženo Martino in sina Tima, za kolesarjenje pa je vedno manj časa. S kolesom ostajam precej v stiku, ko je treba kaj popravit na katerem izmed Tjašinih koles. Za to bom zadolžen tudi na DOSu.

  • Share/Bookmark